Támogatottaink írták:

"Amikor megpályáztam ezt az alapítványi ösztöndíjat, nem sejtettem, hogy mennyire nagy segítség lesz számomra a támogatásuk, hiszen az egyetemre jelentkezésemkor az volt a terv, hogy úgy, mint otthon, itt is vállalok munkát, amivel az összegyűjtött pénzem mellett el tudom tartani magamat a két éves tanulmányom alatt. Sajnos ezt a koronavírus keresztülhúzta, folyamatosan keresem a lehetőséget, hogy találjak munkát, egyelőre nulla sikerrel. Egy neves londoni kamarazenekarhoz is beadtam a jelentkezésemet a próbajátékra, de sajnos pont a meghallgatás előtt döntöttek a karanténról és a szigorításokról, ezért ezt a zenekarnak el kellett halasztania.

De a nehézségek ellenére, amit az online oktatás, az országos korlátozások okoznak, jól érzem magam, szakmailag sokat fejlődtem, örülök, hogy itt lehetek, boldogan várom azt a napot, amikor az online oktatást felváltja végre a „hagyományos” oktatás.

Szeretném mégegyszer megköszönni a számomra nyújtott támogatást, és az Alapítvány munkatársainak további jó munkát kívánok.

Üdvözlettel,

Kocsis Gerda (Royal Birmingham Conservatoire nagybőgő mesterszakos hallgató)"

2021. január 27.

"Tisztelt Alapítvány!

Az Alapítvány támogatásával szinte azonnal meg tudtam vásárolni az új laptopot, aminek a segítségével az egyetemi tárgyaim teljesítését, valamint a gimnáziumi digitális oktatás megvalósítását is végezni tudom.

Szeretném megköszönni az Alapítvány munkatársainak a gyors és nagymértékű segítségét, és további jó munkát kívánok az Alapítvány jövőjével kapcsolatban.

Üdvözlettel,

Király Zoltán (PPKE BTK történelem–hittan szakos osztatlan tanári képzés)"

2020. nov.