Minden adományt hálásan köszönünk, akár egyszeri, akár rendszeres támogatásról van szó – a legkisebb összeg is nagy segítség lehet a rászorulóknak! Alapítványunk non-profit szervezet, alapítója és kuratóriumi tagjai önkéntesen végzik munkájukat, így a működéshez szükséges adminisztrációs költségeken kívül minden adományt teljes mértékben hallgatók támogatására tudunk fordítani.

Amennyiben egyetért Alapítványunk céljaival, az azok támogatására felajánlott pénzösszeget befizetheti a K&H Bank (K&H Bank központi címe: H-1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.) bármelyik fiókjában, vagy átutalhatja, mint egyszeri vagy rendszeres támogatást az alábbi számlaszámra:

2023-tól Alapítványunk együttműködik a Fine Arts Capital Művészeti Egyesülettel. A Fine Arts Capital Művészeti Egyesület online platformjain értékesítendő, az egyesület művészei által alkotott, vagy alkotásaikkal ellátott pólók, poszterek, egyéb limitált sorozatban gyártott tárgyak bevételéből a Fine Arts Capital Művészeti Egyesület 10%-ot juttat a K.E. Dubs Alapítvány számlájára. Vásárlásával Ön is segíti a művészek munkáját, és esélyt ad hátrányos helyzetben lévő, tehetséges diákoknak! Támogatásáért cserébe limitált kiadású, egyedi művészeti nyomattal ellátott pólót választhat. Webshop: http://www.artfor.hu/

Az adóbevallással sajnos nem tudunk adományokat fogadni, az adó 1%-ának elfogadását a jogi szabályozás jelenleg nem teszi lehetővé.

Az anyagi támogatáson kívül azzal is segíthet bennünket kitűzött céljaink elérésében, ha honlapunk linkjét elküldi akár a pályázat iránt érdeklődő hallgatóknak, akár esetleges támogatóknak.

Támogatását köszönjük!